Anotace: u vínečka se dobře píše:)))
Sedím sama u skleničky
s nápojem, co pravdu skrývá,
mihotavý plamen svíčky,
v myšlenkách představa snivá,
že snad zítra již tu bude
se mnou tvář o které snívám,
ve dvou sklenkách vínko rudé
a květ Lásky, kterou skrývám...
18.05.2009 09:29:00 | Kozoroh 1