Anotace: ....:)
Jsem rád, že jsem Tě tu objevil! Tvá dílka jsou tak inspirující, plna citu a něžných myšlenek...
Koníček mé touhy pádí,
chvilku nezůstane stát,
nabízím Ti svoje mládí,
chci jen jedno: "Měj mne rád!"
prožij experiment Lásky,
jenž měl by nám štěstí dát!
Budem sčítat i své vrásky,
či dřív rozejdem se snad?
Ať tak či tak, risknout chci to!
Proč již předem boj svůj vzdávat?
Snad mi bude trochu líto,
až mi budeš sbohem dávat,
leč život jen jeden máme!
Mám ho prožít v bázni jen?
A s tím, že se nepoznáme
smířit? Ani omylem!
18.05.2009 09:41:00 | Kozoroh 1
ten kůň přímo pááádííí
snad bude okřídlený..
zas pro jednou jej touha svádí..
jedné..
šípem zasažené ženy .o)
30.01.2009 15:45:00 | Bean