Na konci světa
Na konci světa čekám v Tvých snech,
lásko moje, vzdálená, jsi křehká jak dech,
jak sirény, když nad ránem zpívají
o vášnivé noci v mých snech,
cesta do nebe je přece plná hvězd,
všechno pomine, ženský princip zanikne,
moje čest vyprchá s dotykem,
Tvých vlhkých rtů a Tvých hvězdných polibků
Přečteno 748x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., Anne Leyyd, Agniezka, carodejka, zlomeny srdce, jedam, Mounkey, kikis, Caracol, Čarokrásná dívka od vedle, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)