Au..vzpomínka na krásnou plnou chvíli,která už je minulostí..ST
18.03.2009 21:23:00 | Bolemíra Nebeská
Štěstí v neštěstí,
vzpomínka zbloudilá...
vryla se,
kam neměla.
Stále zůstává,
vyplouvá na povrch...
kéž zmizí na vždy,
mou duši a srdce opustí.
01.02.2009 14:39:00 | NikitaNikaT.