Anotace: bez tebe je lehčí žití, slunce jasněji svítí.
Tak jen jediné, souhlas ... ať potká Tě láska, ale jinak raději sama, než se trápit ...
09.02.2009 21:51:00 | toužím.jít.dál
Někdy je lepší být sám, než s někým, s kým se dá pouze trápit...
29.01.2009 08:23:00 | Lilly Lightová