Polibek slzy
Anotace: Ženám, co pro mne nedostupné jsou
Dnes slza políbí tvou tvář
ty tomu nezabráníš
Rosu slanou
odpařím z řas očí sklopených
a v malém mráčku
odešlu za tebou
pro ochlazení tváře tvé
pro úsměv lesklých rtů.
Komentáře (2)
Komentujících (2)