..opravdu se nechci opakovat =) ale y opravdu umíš zaujmout jak srdcem tak i obsahem...a věř, že ten, kdo tě jednou bude mít, bude tím nejšťastnějším človíčkem ..už jen proto, kdyby si pro něj napsala takovou "vyznávací" básničku...=)
29.01.2009 19:32:00 | Giginka
Tva basen se mi velmi libi, slovicko dekuji je v nem opravdu kouzelne.
29.01.2009 18:56:00 | carodejka