ne(zapomenu)?
Anotace: jen ,jen slova:)
a možná jen vzpomínám
takový dva nesmělý
prej se měli rádi
ruka v ruce
a mně?
nikdy nebylo líp..
život je láska,láska život..
tak jsi jen zřejmě zapomenul..
příjít
když jsem tam na tebe čekala...
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kikis, Holis, Gregy, eery, saddova, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)