je to moje zrkadlo...napísané trochu za depresívnej nálady, ale je to MOJE zrkadlo...
13.02.2009 21:15:00 | Mišiačik
ST!Je to myšlenkové..ale smutné..nejsou na tobě JEN chyby..jsi skvělý človíček s darem nádherného upřímnného psaní =) PS.Nebuď k sobě až tolik kritická =) jsi jak slunce a jeho svit..bez něj nelze na světě žít =)
29.01.2009 19:28:00 | Giginka
Moje maminka pochazela ze Slovenska, nic nas od sebe nedeli zadne hranice a Ty jsi mlady clovicek se srdcem na dlani, proste bratr ze Slovenska, vitej na Literu a pis, myslenka je vzdycky cenna vecMas to dobre srovnane v hlavince, jen pis dal.
29.01.2009 19:01:00 | carodejka