ZE ZIVOTA.....
Anotace: jen tak trosku myslenek...
Posečkej na chvíli,
zastav se v čase,
hladˇ mě a objímej,
líbej mě zase.
Co krásné je,co hezké je,
vkradá se do duší,
to nikdo nepozná,
to nikdo netuší.
Zˇivot jen krátký je,
perem se s osudem,
letíme vesmírem,
za čas tu nebudem.
Láska je jako sůl,
k čemu pak zlato?
žijeme jednou jen,
tak atˇstojí to za to!!
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, veronicie, sondulacek, Kett, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (3)