Výkřik do noci
Anotace: ..pro změnu jako odpověď na jeden výkřik do tmy zklamané kočeny ... první část jsem objevil v jednom deníčku
ONA:
Bože jak smutno je mi…
Víš ty jak?...
Pláč prázdných těl….
Žít umřít pro někoho.. ne jen tak..
Snad každý by měl….. ?
JÁ:
Bože jak smutno je ti…
Vím já jak...
Sedíš si schoulená
chvěješ se tak
Oči se lesknou
plakat by chtěly
nezbyla slza již
zdál se tak skvělý
Bolest teď na kusy
srdce ti trhá
Láskou svou pro něj
však zbytečně mrhá
Odešel potichu,
pokradmu tajně
Neřekl ani to
mívej se fajně
Přečteno 492x
Tipy 13
Poslední tipující: jesterka, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, labuť, Kubino 2, Aka Kiss, WAYWARD, Giginka, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)