Anděl.
Kdo jsi "můj anděli"?
Snad poslal tě sám Bůh,
komu tě nadělí,
já rád budu tvůj druh.
Srdce mé tluče prudce,
duše má nad tím plesá,
já s tebou ruku v ruce
stoupat chci na nebesa.
Jsi anděl s nebe spadlý,
když nemáš perutě,
přistřih' je kdosi podlý,
chtěl s tebou na kutě.
Padlas do osidel,
dušičko rozechvělá
a nebýt bez křídel,
tak bys mi uletěla.
Já zmítán bych byl láskou,
kdybych ti nečet ze rtů,
že s tváří svou andělskou
teď poslalas mne k čertu.
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: ota.pé, hanele m., MalaIzis, Jaromila, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)