Dobývání ženy
Anotace: starší dílo od gyrose, to je také můj účet, snažím se to nakopírovat sem:)
Dobývat ženu je jako pěstovat ovoce,
pokud chceme štavnaté plody,
nezbývá než hýčkat strom do noce,
nešetřit a zalít dostatkem vody.
Pokud chceme získat ženy přízen,
musíme v ní vzbudit touhy,
prožít vášnivý vztah dlouhý,
pak její city budou pro nás sklizen.
Mužeme si vypěstovat ovoce,
však nedáme-li péči nutnou,
sklizen bude málokdy v roce
a nebude příliš chutnou.
Tak když budujeme vztah,
snažme se ho ukotviti pevně,
necht je výsledkem našich snah,
mít nejlepší ovoce zjevně.
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)