už je tomu rok
Už je tomu rok,
co u mě býval.
Lásku mi sliboval,
mě miloval.
Už je tomu rok,
co mě hlídal.
Byl u mě celý den,
a pořád mě líbal.
Už je tomu rok,
co vzdálil se mi.
Vše ztratilo se,
a konec byl tady že?!
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, bejbyyyy
Komentáře (0)