Proč se tohle stalo

Proč se tohle stalo

Anotace: No původně je to text který sem napsal na jednu píseň ale použil sem ho i jako báseň. Výsledek posuďte sami

Když poslední naděje nám umírá
A další šance už nezbývá
Já tu sedím sám
Neumím jít dál
špatnej den mám

Mezi námy je to dávno zbytečný
A tvoje, moje srdce statečný
Už není my jenom já a ty
Zmatený mám pocity

Proč se tohle stalo
Lásky bylo málo
Teď tady nic není
Lásko kdo to změní

ty už sama nejsi
já doufám vrať se mi!
ale ty už se mi nevrátíš

Ty říkala jsi jenom my dva
Tak proč si mě teda podvedla
Já tu sedím dál
Nevím jak žít sám
Špatnej den mám

Jak chovala ses ke mě já nechoval bych se
Vypadá to bledě
Lásko já stratil se
Nevím kam mám jít
Já chtěl bych tebe mít
Ale ty už se mi nevrátíš
Autor casanova88, 30.01.2009
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, bejbyyyy, Rasputin.m
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když budeš jen takhle lkát
tak se nedivím, že odešla ...
koukej se konečně sebrat,
a být CHLAP

01.02.2009 10:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí