Pláči...
Anotace: Nemám nápad co bych o tom napsala
Pláči,když vidím
Utrpení v tvých očí.
Pláči,když slyším ťukat
Tvůj žal na černé dveře.
Pláči,když roníš slzy
V proudu potoka.
Pláči,když v tvé blízkosti
Stojí někdo jiný.
Ty nejsi můj
A já nemohu líbat tvé rty.
Ty se usmíváš
A vedle tebe stojí jiná dívka.
Já nemohu s tebou být
tak aspoň sním,že si po mém boku.
Pláči,když
Tě nevidím.
Pláči,když nejsem s tebou
A vidím jak ty líbáš jinou…
Ty nejsi můj
A já nemohu líbat tvé rty.
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, bejbyyyy, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)