*
Ať nikdo nespí
na lůžku strachu
v nahotě vědomí
… svlečený …
napospas tónům
chorálů prastarých
vědomí lidského
v poslání předurčen …
Ať nikdo nespí
v vteřinách života
proměny toku řeky
v peřeje hučící
na břehu uvězněn
… strachem …
ze smrti
z života
z bytí
Ať nikdo nespí
v blankytu nebeském
bez soudu posledního
hořkosti vypité
do dna
za hříchy prožité …
„Nessun dorma“
-------------------------------------------------
Jo jo holka, je to pecka .... život je pecka ... !!
*
12.02.2009 15:59:00 | HarryHH