Vínová víla
Na dně láhve od vína,
mi malá víla povídá:
"Nehledej útěchu v červeném nápoji,
snad srdce vaše se zase propojí.
Všude létá naděje
a když nebe černé je,
rozsviť si světélko bílé
a důvěřuj vínové víle.
Jednoho dne se sejdete
a vaše láska zase pokvete!"
Tak teď tu sedím,
do prázdne láhve hledím.
Doufám, že malinká víla
o příštím životě nemluvila!
Přečteno 603x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)