Anotace: Tak jsem zase něco malého napsala. :)
Tvé básně se mi líbí. Jsou melancholické a zároveň jemné a milé, přes trápení je tam naděje. Jen někdy a toto je ten případ, poslední verš jakoby tam ani nepatřil. Toť pouze můj pohled laika.
12.02.2009 21:22:00 | Šantir