Jak nás vidím já
Jako schody Escherovy
co ti v hlavě stále třeští
jako nápis psaný z vody
vytištěný v ranním dešti
jako báseň bez nadpisu
a bez jména autorova
jako zánět prostý hnisu
co jej léčí jen tvá slova
tak jsi pro mne nepřečtená
tak jsi pro mne plná záhad
krásná osudová žena
se kterou se hodlám hádat
jsem Puk z říše Oberona
pro něhož jsou lesy klecí
jak pes z chovu ovčákova
co dostal chuť na telecí
jsem beránkem s vlčí kůží
jež mu s jeho vlastní srostla
já trn a ty květem z růží
jen žes pro mě nevyrostla
máš ráda má krásná slova
a já ten tvůj pohled vděčný
jak ve snu jsem zamilován
je to však sen neskutečný
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: Tempaire, páááááááá, Lilly Lightová, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)