Sám s tebou
Anotace: Když vidím v noci nebe...
Když vidím v noci nebe,
když nevydám hlásku.
Když mám jenom sebe
a ne tvoji lásku.
Když touha mnou prochází,
když cítím se sám.
Pak teprv mi dochází,
jak moc rád tě mám.
Přečteno 634x
Tipy 4
Poslední tipující: Levandule, bajli33, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)