Anotace: Jen výlev mého momentálního selhání... Jsem zralá na facku, ani ta nepomohla. A tahle báseň vůbec nemá existovat. Tragikomedie...áchjo.
Proč se vracím?
Zpět už ne!
Proč se ztrácím?
Zas v tom sně?
Proč neumím se rozhodnout?
Že zkrátka ne?
Proč neumím křídla roztáhnout?
A letět vně?
Proč jsem slabý bojovník?
Ne!
Proč je silný protivník?
Proti mně?