proč srdce odmítá, co by správné bylo..?
proč jenom o Tobě by neustále snilo..?
proč nevzdá konečně ten boj?
proč nefunguje jak obyčejný stroj?
proč se s pravdou nesmíří?
proč zas city nehýří?
proč vlastně ještě bije?
...a moje já? Jen pro Tebe žije...