Nevyznám se v Tobě....
Anotace: Někdy bych opravdu těm klukům chtěla vidět do té jejich "bedny"
Když něco uděláš,děláš jako by nic
u Tebe člověk neví,co je tvůj rub a co líc.
Někdy nevím co má tvé chování za význam,jsou chvíle,kdy se v Tobě vůbec nevyznám.
Nemám ráda,když mě v nejistotách čekat necháváš,
že vše bude v pořádku,to mi stále nalhaváš.
Kdy už nejistota skončí a my řeknem DOST!
Kdy už přídem na to,že nám někdo k sobě zničil most.
Já si to uvědomit stále nechci,
ale ty už na to přicházíš.
Nejsem si tím jistá,ale pomalu z mého srdce odcházíš...
Nemá cenu Tě v srdci mít,jenom pořád doufat a on nás dvou snít.
Už nemůžu dál a boj o lásku končím.Je to sice těžké,ale s naději se loučím...
Komentáře (0)