Myšlenky na Tebe vyhodím
Anotace: to už je snad poslední a potom se dám na něco pozitivnějšího. doufám.
Prohrabu myšlenky v hlavě,
ty přebytečné, na Tebe, vyhodím.
Myslela jsem, že to zvládnu hravě,
ale jen tak je ze sebe neshodím.
Vždycky se nějak připlíží zpět
a já na chvíli zapochybuji,
jestli bez nich bude lepší svět
či je v budoucnu nepotřebuji.
Zase jsem nechala ten čaj
extrahovat příliš dlouho.
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
Komentáře (0)