Anotace: Učím se psát dvojverší. Jednoduché, skromné, vše říkající (i když mám velice silné nutkání pokračovat, aby pochopil i někdo další kromě mě to, že jediný pohled a slovíčko od toho druhého dovede krutě srazit hřebínek)
Jeden pohled, jedno slovo
prozradí až příliš mnoho