Ztrácím se ? V čase a v minulosti
Anotace: napůl veršovaná napůl ne, asi mi to nejde, ale co.... Jsem loutkou bezduchou která dřív milovala když bývala dívenkou.... stojící v dešti čekajíc štěstí
Za temného večera
loudám se ulicí
míjím tě za šera
však, jsi jen kolemjdoucí
Nejsi v mém životě
nejsi v mém srdci
však nežiju v realitě,
čas se mi vrací
když jsi byl vzdálený
temný
a tajemný
do doby všedních dnů
když jsem tě neznala
nemilovala
když jsi jeětě nebyl součástí mých snů
vracím se
líbí se mi to
věříš ?
ztrácím se
v poměru časovém
ztrácí se
i můj smutek
je to jak v divadle
plném dřevěných
bezduchých
loutek
Komentáře (0)