taky jedna vo konci
Anotace: už je to dávno, co tohle bolelo
láska má křídla popálený
jak prolítla někde nad svíčkou
bílý peří zčernalý po špičkách
snáší se k zemi
mezi sněhem
lehounce mrtvý
voňavý, když ho sebereš
najít ho je ale těžký
tak jako ji
kdoví kde si chladí rány bolavý
lítala tak nízko kvůli nám
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)