jj ona to v prostatě písnička je jako velká část mých dílek..a můj šelingrovský hlas by te jistě zaujal ;):))
01.02.2009 12:39:00 | Coala
mas recht, jezily se mi chlupy :) , ale z cele basne, ne jen z tebe - nebe, je to takove, mno uplne jiny nez pises ted, nezaujala mne, mozna kdyby to byla pisnicka :) tam hledim spis na melodii,hlas nez na text :)
01.02.2009 12:21:00 | saddova
saddová mě jistě "pochválí" za nebe-tebe, ale nerad prepisuji starší kousky ...vetsinou pak zmizi ten původni pocit a vzpominka
31.01.2009 03:51:00 | Coala