Anotace: Vzdávám to...vzdávám naši lásku...vzdávám se vůči ní...ale i přesto Tě strašně moc miluji...
Ano, je to cliché...Ale jsou období, kdy člověk nic jiného ani v hlavě, ani v srdci nemá...
15.02.2009 16:28:00 | svacinka.A
Mezi vrstevníky a jim podobnými by mohla mít úspěch, ale jinak cliché.
31.01.2009 11:55:00 | CorrimsonTom