Růže a dopis
Anotace: Tajemná schůzka se Cyranem
O tvé lásce se mi tolik sladce snilo,
do nočního vánku růže voněly.
V měsíčním svitu líbaly se stíny,
na zdech ve ztemělém, tichém pokoji.
Však není tím, kdo se mnou tajně spává
a šeptá mi do vlasů slova mámivá.
Na stolku leží má milovaná kniha.
Cyrano! Žel, já nejsem tvá Roxana.
Ráno už přichází. Kolem tolik jasu,
na polštáři růže a nedopsaný list.
K snídani vstanu a učešu si vlasy,
u studánky v lese si budu dopis číst.
http://www.youtube.com/watch?v=oi9_b9jNnLs&feature=related
Přečteno 459x
Tipy 23
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Seanko, Iva Borecká, Kapka, Danah, jedam, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)