Jen jako...
Anotace: .......možná........
Bílá jako lilie a bílá jako sníh,
už nikdy k tobě nepřijde-to pohřbilo tvůj smích.
Červená jak růže a červená jak krev,
už nikdy k tobě nepřijde a nevrátí ti dech.
Co stalo se, to stalo se, teď černý je tvůj pláč,
tys milovala on tebe ne-byl to falešný hráč.
Teď pod černou zemí,černým nebem
ležíš v černé posteli.
Tohle chování nechme dětem-
my dva jsme dávno dospěli.
Přečteno 388x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lilly Lightová, Doradan, kikis, Danah, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)