Oči s blankytnou modří
Anotace: Má první básnička, snad se bude líbit
Venku se potemnělo
a mě zastesklo.
Jak dlouho ještě?
Než uvidím tvé oči.
Oči s blankytnou modří
po kterých mé srdce tolik.
Bojím se strachu,
že jednou bez dechu a tebe
zůstat budu muset.
Sílu pomalu ztrácím.
Život ze mne vyprchává.
Však pak dveře se otevřeli
a mé oči tvé uviděly.
Oči s blankytnou moří,
po kterých mé srdce hoří.
Ruku v ruce jsme stáli,
a lásku věčnou si slibovali.
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (0)