Kamínky
Anotace: /Navždy mne miluj vzpomínky uchovej radši tisíckrát chybuj ale mé oči v paměti měj./ Snad zoufalá prosba /?/
Jako kámen na dně moře
bez kapky pochopení
srdce plné hoře,
tak dej mi poslední políbení.
Odpusť, není já a Ty,
jsme my a naše duše.
Odpusť mi mé pyšné minuty
i tuto báseň
-pokud vyzní Ti suše.-
Děsím se chvíle
až zahodíš vzpomínky
a odjedeš v daleké míle
sbírat kanadské kamínky.
Pak pochopím -možná-,
že odjel si s mou duší
a odjedu za Tebou
-aniž to kdo tuší-
.zamilovaná.
/Možná že to brzo vzdáváš
nebo jsem na Tebe mladá,
ale Ty naději mi dáváš.
A já? Bezhlavě zamilovaná./
Přečteno 548x
Tipy 11
Poslední tipující: lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba, Dejfor, Nola77, JR, Kett, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)