Bez jména...
Anotace: no sem lehce v jamě...
Sbírka:
Zamilované
Vyhořelý popel
zůstal mi místo srdce,
které bilo prudce,
když v ruce si ho sevřel.
Místo slz už jenom sůl,
tys ublížil mi moc
nedals dobrou noc
jen zlomils hůl...
prázdá duše,
skořápka zničená,
dívka to bez jména...
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: sei to do, jesterka, Caracol, Johny Styx, losscar
Komentáře (2)
Komentujících (2)