na cestu
Anotace: ...se vydám sám a přece s Tebou...
...
do torny omšelé
sbalil jsem na cestu
do ubrousku pečlivě
Tvá milá slova
jistě mi k chuti přjdou
až zloba mi nemilé
zkoušky na mé pouti
přichystá
...
k nim přiložím
i milá Tvá pohlazení
až večery chladné budou
kdy teplo krbu schází
to teplo vřelých objetí
...
a abych nikdy nezapomněl
na pohled který
loukou voní
vložím ještě
dva kvítky
v barvě nebe
...
pak přidám do láhve
si něco k pití
trochu rosy z květů
a malin ze Tvých
sladkých úst
...
pak už
na cestu se vydám
a s obrázkem Tvým
v kapse svého srdce
statečně vykročím
do toho velikého světa
...
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)