znám
popaměti znám dotek tvých prstů
to jak se ti lehce ohýbá nos
tu lehkou křivku maluju kdykoli
vím že se na mě zlobíš
když přijdu
a ty si ho před zrcadlem
tlačíš prstem k tváři
znám jak se ti vlní vlasy
jak se ohýbají
když vstáváš
znám ty malý ranky na tvém rtu
všechno to ticho
co se v nich schovává
před slovy
znám
a přesto se zase těším
až se probudíš
Přečteno 542x
Tipy 37
Poslední tipující: oběžnice, ziriant, susana načeva, Hančí, Jasmine8, Harr, teddybärchen, kouzelníček, Psavec, Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)