Prodavač vůní

Prodavač vůní

Anotace: přišel zas...

Přišel ke mně,vzal mně za ruku
a pohleděl mi do očí.Pak divnou
větou řekl: Miluješ jarní vítr
a ovocnou tříšť z ledu.(Kačí)

Jeho horká dlaň mně neustále
táhla do temného koutu místnosti.
Ptala jsem se ho proč právě já
mám být jeho...tou příští bytostí?

Neusmál se,měl zakrytou tvář,
neviděl ani můj tichý pláč,pár
slz které patřily hlavně jemu.

Pravil větou,jsi milující kterou
chci mít rád,ale nemohu ti své
srdce jen tak dát.Vem nůž a zabij
tu větu: Patříš vůni,která je tu...

Hořká...sladká...trpká...bolavá
Prodavače vůní,bych ráda poznala.
Autor Kett, 01.02.2009
Přečteno 491x
Tipy 17
Poslední tipující: BArBArKO, Bean, Bíša, Modrý Adept, Holis, lucajda89, Quigleika, Psavec, WAYWARD, Montynka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je mi náhodička..
já vůně prodávám..
budu tě jimy hýčkat..
vážně..
jich spoustu mám :)

15.02.2009 07:59:00 | Bean

....krásné přání a krásně napsané...

03.02.2009 10:36:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí