Vidím to jako včera
Anotace: Celý život se ohlížíme nazpět
Vidím to jako včera
Vidím to jako včera
To neodnesl čas
Vidím to jako včera
Školní lásky jsou v nás!
Holky s taškami v podkolenkách
Na zídce sedící
Každý den po škole
První lásky řešící…
To my fotbalem žili
Góly padaly stále
Tenisák po kapsách měli
Holky fandily dále!
Čas plynul a neodnesl nic
Co bylo v nás
Ať byla zima, nebo hic
Láska ničila nás….
Po letech vzpomínáš na chvíle
Kdy poprvé políbit směls
Za gól vsítěný z píle
Odměnu sladkou měls!
Vidím to jako včera
To neodnesl čas
Vidím to jako včera
Láska ničila nás
Celý život…..ničila nás!
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Květka Š., Mbonita, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)