symfonie o lásce
Anotace: chytrému napověz,hloupého trkni!
Nechej hudbu znít
celým tělem prostoupit
teplo,vlny,chvění
uvolni se a zkus žít
Je to krásný pocit
jako když strom na jaře
nechává hladit se na tváře
svými novými listy
Posílám Ti tyto noty
zkus z nich utvořit
symfonii lásky,žádné sloty....
prostě "jen"cestu do vesmíru
"jen"orgasmus chci pocítit
Tak nepromarni ten čas
kdy cesta ještě není zavřená
naslouchej můj hlas
člověče-pospěš si prosím,jsem už unavená
Přečteno 626x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, nrocinu Jednorožec, BArBArKO, Lilly Lightová, lucajda89, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)