ahojky. píšeš hezky a má to i myšlenku,četl jsem toho od tebe víc.ale vím určitě se začneš psát ještě líp,když zapomeneš na ty všechny rýmy.semtam to nezní hezky a jen kvůli rýmu vybočuješ z rytmu a zbytečně tím narušuješ celkový dojem.. přeju hodně energie do dalších dní :) k.
01.02.2009 21:27:00 | fiXXXer