Nevyslyšel její slova...odešel, tak proč trápit se pro něj, když slova Tvoje neslyšel.Nestojí za to pro něj ronit slzy.Srdce jeho je z kamene.
02.02.2009 18:07:00 | JaniHani
Rozumím této básence, když jsem četla to před tím, úplně mi to na to navazuje... Jednou se to změní, snad ještě jednou... ale k lepšímu.
02.02.2009 17:23:00 | NikitaNikaT.