Anotace: Jak dokáže srdce lehce vzplanout,tak lehce shoří...jako papírový čertík:)
Srdce mé je lampionem,
v němž má svíčka dlouhý knot,
chytlo a shořelo honem,
když Ti nebylo dost vhod...
Tak jen tiše klobouk smekni,
po anglicku fofrem zmiz,
pryč je jedna Láska letní,
jen vzpomínek zbyl tu hmyz...
18.05.2009 09:57:00 | Kozoroh 1