Druhému únoru
Anotace: ...k výročí jednoho měsíce... (miluju Tě!)
Měsíc odešel do ztracena
a já tvou láskou pohlcena
jsem jak vítr ve svůj mlýn
Polož hlavu na můj klín
opatruj poklady, které si už objevil
Ukaž znovu lásku kterou už si projevil
Od druhého ledna
k druhému únoru
byl jsi číslo jedna
ke splnění úkolu
Byl jsi můj spánek, vášeň i lež
Řekla jsem odteď: „Mé srdce střež.“
Zůstanu takovou jakou jsem byla
když jsem se s tebou zasnoubila
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, strašidýlko-střapatý, Dejfor
Komentáře (0)