Smutné žití
Anotace: Zase jedna pro toho, kdo mě opustil
Když poslední den v Bulharsku jsme byli,
dost věcí jsme si síbili.
Písničku smutnou jsmem slyšela
a dosti u ní brečela.
Ty krásné dny jsou pryč,
dej mi k nim prosím klíč.
Chci vzpomínky uzamknout do svého srdce,
ptáš se: ,,proč?´´: ,, Byly tak krásné přece.´´
Komentáře (0)