Gemini (blíženci)
Anotace: ..znamení, jenž ve svém srdci nosí každá cítící bytost..
-
David Gray – Slow motion
http://cz.youtube.com/watch?v=tUdFshNl4U4
-
*
ve větru
stínech
v kapradí svěžích snů
na sklonku plazících se dnů
(na kolenou)
nehříšně bdíme
každý na té druhé straně
světa kolem nás
do jehož řádu
zdá se
nepatříme
jehož mírně kořeněná vůně
ve dvou
se dýchá snáz
a i když někdy
z očí slzy nám tahá
(ne)lidský mráz
vydržíme
stačí jen kousek lásky
kapka něhy
pohlazení
o němž denně váhavě sníme
jenže přes závoj
strachu
lhostejnosti
mnohdy své štěstí nevidíme
ač přímo
u našich nohou leží
dnes rovněž
tváříc se
jak nám již na ničem nezáleží
potají
ke hvězdám zvedáme
spojené dlaně
-už nechci být sama-
-již nechci žít sám-
šeptáme odevzdaně
nejistě jistí
pak již jen čekáme
že jednoho dne
přeci
se zázrak stane
..
A prosby vyslyšeny byly: Konečně umoudřil se čas – čísla sudá již odbíjí jen.
V párech po světě lidé chodí, na tvářích nosí úsměv zas. V realitu proměnil se nejkrásnější sen.
Život náš řídí nejčistější síly.
Láska s radostí nade vším zvítězili!
*
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, AndyKo, Bíša, její alter ego, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)