savo
Když krása se rozdávala
asi jsi tu nebyla
v natáčkách někde spala
byla jsi opilá
teď jsem si zvyk
a nechci víc
mít s tebou styk
víckrát než jednou za měsíc
Když soumrak vstoupí
do ložnice
polštářem přikreju ti hlavu
o kráskách světa sníce
pak umeju si ruce v savu.
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Zasr. romantik, židle, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)