Schyzofrenní TYJÁtr
Anotace: ... život je jako skládačka... jde o to najít svou druhou část...
Sbírka:
... prej blbá múza
Navzájem svobodní, navzájem máme se v moci
TY a JÁ - my - dva cvoci
TY slyším slepě, JÁ vidíš hluše
TY a JÁ - mý - dvě duše
TYs mé světlé stránky, JÁ tvý černý svědomí
podivně stejné protiklady- ty a já- MY
Přečteno 688x
Tipy 9
Poslední tipující: Gamiani, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Kávový Poutník, losscar, DalfaSalfa
Komentáře (3)
Komentujících (3)