Mám, nemám??
Anotace: O jednom klukovi...začínám ho mít ráda,ae bojim se zrady,tk nevim co dělat a ani nevim jestli mě má taky rád... :( je to složitý :(
Nesmím Tě mít ráda!
Někde v hlavě skrytý pocit mám,
že od Tebe mě čeká jen zrada,
že od Tebe se lásky nedočkám.
Ale co když je to jen klam,
nic dobrého nevěstí
a já Tebe mít ráda mám
a šlapu si po štěstí?
Nevím,fakt se v tom nevyznám!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)