Anotace: ...to byl můj dnešní pocit...
Mám slabost pro styky a pro nesvázanou poezii. U Tebe nalézám, vše co jsem hledala a hledám dál.
14.02.2009 19:13:00 | Netty de Touvenell
Dílko má své hloubku, snad peříčka Ti nesluší, snad neměla bys létat, něco drží Tě na zemi.. snad nějaké znamení.
02.02.2009 20:18:00 | NikitaNikaT.